Tästä syystä Ethereum voi edelleen ylittää Bitcoinin ja muut suurikokoiset kolikot

Ethereumin kanssa käytetyn nousun keskellä sen verkkomaksu on kaatunut, kun Bitcoin liikkuu pohjoiseen.

Samaan aikaan molempien huippuverkkojen hajautusaste nostaa uusia huippuja, mikä osoittaa vahvat perustekijät.

Kryptovaluutan hinta on alkanut nousta. Eilen Ether johti markkinoita ylöspäin ja nousi melkein 400 dollarin tasolle Grayscale Ethereum -tuotteen ansiosta, että ETHE: stä tuli SEC-raportointiyritys, joka lyhensi sijoittajiensa pitoaikaa puolesta kuuteen kuukauteen.

Tämä uutinen voi tuoda mukanaan „joukon arbitraasimahdollisuuksia markkinaosapuolille, jotka käyvät kauppaa vähittäiskaupan keskittyneissä paikoissa verrattuna institutionaalisemmin keskittyviin paikkoihin“, sanoo Denis Vinokourov Bequantista.

Lisäksi, kun otetaan huomioon Ethereumin käyttö DeFi-altistumisen suojauksena, „kehitys voi johtaa lyhyeen puristukseen, mikä pahentaa edelleen todennäköistä suorituskykyä suurikapasiteettisiin kollegoihinsa“, hän lisäsi.

Bitcoin pääsi myös yli 11 700 dollarin yli ETH: n, mutta tänään markkinat nousevat alas.

Toisin kuin voimakas hintatoiminta, palkkiot ovat kuitenkin palaamassa normaaliksi. ETH-palkkiot laskevat edelleen keskimääräisten transaktiopalkkioiden ollessa tällä hetkellä alle 2 dollaria elokuun huipputasosta 14,58 dollaria. Tämän seurauksena kesällä tapahtunut ennennäkemätön DeFi-vetovoima kasvoi elokuussa.

Mielenkiintoista on, että Bitcoin-palkkiot pitävät trendinsä mennä Eterin vastakkaiseen suuntaan, kasvavat 15,2% viikkoon verrattuna ja keskimäärin noin 1 miljoona dollaria päivässä. Keskimääräiset Bitcoin-transaktiopalkkiot alkoivat laskea kolmannella vuosineljänneksellä ja olivat alimmillaan 1,3 dollaria syyskuun loppua kohti vain nousemaan 4 dollarin yläpuolelle lokakuussa.

„Transaktiopalkkioiden osuus on tällä hetkellä 9,5% kaivostyöläisten tuloista, ja niistä on tullut huomattavasti merkittävämpi osuus kaivostuottajien tuloista BTC: n puolittumisen jälkeen toukokuussa“, totesi Arcane Research. „Kaivostyöläisten tuloihin eivät ole vaikuttaneet transaktiomaksut vuoden 2017 härkäajon jälkeen.“

Samaan aikaan molempien huippuverkkojen hajautusaste on kohti pohjoista, mikä nostaa uusia korkeuksia. Bitcoinin hajautusaste saavutti uuden kaikkien aikojen korkeimman tason tällä viikolla, kun seitsemän päivän keskimääräinen hajautusaste ylitti 140 EH / S, 36% korkeampi tämän vuoden alusta.

Aivan kuten Bitcoinin vahvat perustekijät, Ethereumin hajautusaste nousi viime viikolla myös uuteen huippuun 254,36 TH / s, seuraamalla jatkuvaa kasvua heinäkuun puolivälistä lähtien DeFi: n nousun ansiosta.

„Palkkioiden suuri nousu merkitsi kaivostyöläisille enemmän tuloja, mikä kannusti useampia kaivostyöläisiä liittymään verkkoon ja aiheutti hajautusasteiden kasvun“, totesi Coin Metrics.

Kovan rallin jälkeen syyskuu on ollut haastava kuukausi DeFi-rahakkeille, jotka kaatui kovasti ja löysivät pohjan. Ekosysteemin lukittu kokonaisarvo (TVL) on kuitenkin ylittänyt 11 miljardia dollaria.

Alfa, joka etsii pääomaa DeFi-ekosysteemiä hyödyntäen, voisi kuitenkin myös tehdä väliaikaisen paluun liittyä Ethereum-ralliin. Jopa Bitcoin voi auttaa Eteriä nousemaan korkeammalle Wrapped Bitcoinin (WBTC) avulla, joka kiihtyy edelleen.

Samaan aikaan Ethereum on lanseerannut onnistuneesti uuden pukeutumisen testiverkon, jonka nimi on Zinken tulevaa Ethereum 2.0 -vaihetta 0. Toisin kuin edellinen epäonnistunut Spadinan yritys, tämä oli sujuva käynnistys maanantaina.

Ethereumin hyvät uutiset tulivat jatkuvasti tämän viikon alussa, toinen atsteekkien muodossa ilmoitti Aztec 2.0: n – Layer 2-skaalausratkaisun, jonka ytimessä on yksityisyys. Ropstenilla toimivalla zkRollup-pohjaisella verkolla on oletusarvoisesti yksityisiä lähetyksiä ERC-20-tunnuksille DeFi: n skaalattavan yksityisen pääsyn lisäksi 200-kertaisella kaasunvähennyksellä edelliseen versioon verrattuna.