Ironista kyllä, tämä surullisen Bitcoin-kriitikon poika menee all-in BTC: hen

Muina päivinä, kun pitkäaikainen Bitcoin-kannattaja menee “all in” -omaisuuteen, se ei tekisi otsikoita. Kuitenkin, kun tämä Bitcoin-asianajaja sattuu olemaan omaisuuden suurimpien kriitikoiden teini-ikäinen poika, krypto Twitter ottaa huomioon.

Äskettäin Peter Schiffin poika Spencer Schiff muunsi 100% salkustaan ​​Bitcoiniksi

Äskettäin Peter Schiffin poika Spencer Schiff muunsi 100% salkustaan ​​Bitcoiniksi, päätökseksi, jonka isä ei ole tyytyväinen. Twitterissä hän sanoi:

Poikani SpencerKSchiff meni all-in Bitcoiniin viimeisellä pudotuksella alle $ 50k. 100% hänen salkustaan ​​on nyt Bitcoinissa. Hän myi viimeiset hopeavarastoistaan ​​korottaakseen käteistä

Schiff seniorin mukaan, jos hänen oma poikansa on “tämä aivopesty”, kultanpuolustaja ei voinut kuvitella “kuinka haavoittuva” nuorempi sukupolvi on.

Salausyhteisön jäsenet kiittivät nopeasti poikansa päätöstä sijoittaa johtavaan digitaalivaluuttaan. Morgan Creekin Anthony Pompliano totesi, että “ainakin” yksi hänen perheensä jäsenistä rikastui varmasti Bitcoin-investoinnin jälkeen.

Peter Schiff pohti kuitenkin, pitäisikö hänen “poiketa” poikastaan, kun hän oli huolissaan siitä, että Spencer Schiff muuten “tuhlaisi kovalla työllä ansaitun varallisuuteni lisää Bitcoinilla”.

Schiff tunnetaan laskevista näkymistään kryptovaluutoista ja käyttää jokaista tilaisuutta mainostaakseen keltaista metallia. Äskettäin hän myönsi, että hänen salkunsa koostui “enemmän kuin vain kullasta” ja että “valtaosa” siitä on osakkeissa.

Monet ihmettelevät, onko hänen salkussaan myös Bitcoin

Mutta kun on kyse pojan investoinneista, kriitikolla itsellään olisi voinut olla merkittävä rooli Spencer Schiffin päätöksessä.

Viime vuonna Peter Schiff julkaisi poikansa lompakon osoitteen Twitteriin, jotta ihmiset voisivat lähettää hänelle Bitcoinin 18. syntymäpäiväänsä.

Vaikka on epävarmaa, saiko hän Bitcoin-syntymäpäivälahjoja, muutos suosi teini-ikäisen suosiota krypto-Twitterissä. Itse asiassa Peter Schiffin Twitter-kyselyssä todettiin, että 81% yli 46 000 äänestäjästä haluaisi hänen poikansa, “18-vuotisen yliopiston fuksi, jolla ei ole koskaan edes ollut työpaikkaa”, neuvoja Schiffin, sijoittajan ja yrityksen omistajan, jolla on kolme vuosikymmenien kokemus.

Neuvojani vastaan poikani @SchiffSpencer osti juuri vieläkin enemmän #Bitcoinia. Kenen neuvoja haluat noudattaa? 57-vuotias kokenut sijoittaja / yrityksen omistaja, joka on ollut sijoitusammattilainen yli 30 vuoden ajan, tai 18-vuotias yliopiston fuksi, jolla ei ole koskaan edes ollut työpaikkaa.