Grayscale Investments ‚Ethereum Trust arkiveret med SEC for at opnå rapporteringsstatus

Kapitalforvalteren Grayscale fortalte investorer torsdag, at firmaet offentligt har indleveret en registreringserklæring på formular 10 til Securities and Exchange Commission (SEC) for selskabets Ethereum Trust.

Den nylige arkivering er frivillig, og hvis SEC godkender registreringen, vil Ethereum Trust være det andet kryptoaktiveringsinstrument til at opnå status som et rapporterende selskab af SEC

Grayscale Investments, der blev oprettet i 2013 af Digital Currency Group, har eksisteret i lang tid nu. Virksomheden administrerer en række investeringskøretøjer, der giver investorer mulighed for at få eksponering for kryptoaktiver som bitcoin, bitcoin cash, ether, horizen, XRP , zcash, ethereum classic, litecoin og stellar.

I september 2013 introducerede Grayscale Bitcoin Investment Trust, som oprindeligt kun var tilgængelig for akkrediterede investorer. Derefter fik tilliden godkendelsen af ​​Financial Industry Regulatory Authority (FINRA), og Grayscale fik lov til at tilbyde aktier offentligt.

Den 21. januar 2020 havde Bitcoin Era sine aktier registreret hos SEC, og det var den første kryptobaserede tillid, der fik en rapporteringsstatus fra SEC. Torsdag fortalte Grayscale investorerne, at de forsøgte at få etableret Ethereum Trust også med Kommissionen.

„Hvis registreringserklæringen træder i kraft, udpeger den Grayscale Ethereum Trust som det andet investeringsmiddel til digital valuta for at opnå status som et rapporterende selskab af SEC efter Grayscale Bitcoin Trust som den første,“ bemærkede Grayscale i en investors e-mail. Gråtoner tilføjet:

Hvis registreringserklæringen træder i kraft, ville akkrediterede investorer, der købte aktier i Grayscale Ethereum Trusts private placering, endvidere have en tidligere likviditetsmulighed, da den lovpligtige beholdningsperiode ville blive reduceret fra tolv måneder til seks måneder i henhold til regel 144 i værdipapirloven af ​​1933 .

I en meddelelse om Medium sagde Grayscale, at Q2 2020-statistikker viser, at investering i Grayscale Ethereum Trust ramte $ 10,4 millioner. ”Faktisk udgjorde efterspørgslen efter Grayscale Ethereum Trust næsten 15% af det samlede indstrømning til Grayscale-produkter i vores største kvartal endnu,” sagde virksomheden. Grayscales arkiveringsmeddelelse fortsatte:

I dag er det klarere end nogensinde, at der er stor efterspørgsel efter et Ethereum-adgangsprodukt

Både meddelelsen om medium blogindlæg og e-mailen til investorerne siger, at firmaet skal understrege, at arkiveringen er helt frivillig.

Grayscale ønsker dog ikke, at den nylige arkiv til Ethereum Trust skal forveksles som en „indsats for at klassificere Trust som en børshandlet fond (ETF).“

Grayscales registreringsforsøg følger den nylige godkendelse af FINRA for selskabets investeringsbiler, Litecoin Trust og Bitcoin Cash Trust. Efter registreringsmeddelelsen fra Ethereum Trust, twitterede grundlægger af Digital Currency Group Barry Silbert , at forsøget er en „milepæl.“