Bitcoin Whale Community blomstrer som Thanksgiving-væve

Bitcoin-hvalniveauer når årlige højder, når Ethereum stiger forbi $ 500, og aktiemarkederne opdages af COVID-vaccinehåb

Antallet af store HODLere af Bitcoin når årlige højder.
Ethereum, XRP og Cardano oplevede alle stærk vækst i weekenden.
Aktiemarkeder har også opdrevet takket være COVID-vaccinationen.
Det er hvalsæson i krypto. Antallet af adresser med betydelige beholdninger er vokset støt, da Bitcoin Future pris er fordoblet i løbet af de sidste par måneder.

En bitcoinhval, defineret som en tegnebog med mere end 10.000 Bitcoin, har ramt årlige højder, ifølge analysefirmaet Santiment. Omkring 114 tegnebøger sidder nu i Bitcoin OG-klubben, men antallet af tegnebøger med 1.000-10.000 Bitcoin er også vokset til 2.449.

Årsagen ifølge forskning udgivet af Pantera Capital er, at virksomheder som PayPay og Cash køber op hver nye Bitcoin, når den udvindes.

Bitcoin
Hvordan en Bitcoin-mangel kan være god for Crypto-investorer
En kaotisk politisk situation i USA får Federal Reserve til at udskrive flere penge, hvilket igen presser prisen på andre aktiver op, ifølge et indlæg offentliggjort i går af blockchain …

De får følgeskab af andre store investorer, der tilføjer millioner af Bitcoin til deres banksaldoer, herunder Grayscale og MicroStrategy, der har tjent millioner på den rente, som Bitcoin bringer.

Ethereum
Ethereum-prisen rammer $ 600 for første gang siden juni 2018
Ethereums pris har nået $ 600, den højeste, den har været siden juni 2018. Dette kommer kun tre dage efter, at kryptovalutaen brød $ 500-barrieren den 20. november. Ethereum har været i en stigning …

Mens i tidligere tyrkørsler, Bitcoin likviditet krydsede, denne gang er tingene anderledes. Cirka 77% af alle 14,8 millioner udvindede Bitcoin er i illikvide tegnebøger (tegnebøger, der ikke sender masser af Bitcoin – men snarere holder fast i det).

Dette viser, at hvalens appetit er at sluge Bitcoin og vente på, at værdien stiger. Nogle har spekuleret på, om dette fører til mangel på Bitcoin.

Bitcoin
Forsyningstørke øger prisen på Bitcoin: Chainalysis
I slutningen af ​​dagen kommer priserne på de frie markeder typisk ned til to faktorer: udbud og efterspørgsel. Så det bør ikke være nogen overraskelse, at Bitcoins nylige stigning – fra under $ 12.000 for en måned siden til …

Alt-sæsonen kommer
I løbet af weekenden, mens Bitcoins pris gik lidt af en rutsjebane, inden der afregnes omkring $ 18.500, steg resten af ​​markedet.

Ethereum ledede afgiften og vandt 8,6% inden for de sidste 24 timer med valutaen på vej mod $ 600. Sent i sidste uge overgik Ethereum milepælen på $ 500, en bedrift, der ikke er opnået siden 2018.

Køb Ethereum
Andetsteds i top 20 voksede Cardano med 22%, hvilket tog sine ugentlige gevinster til 50%, XRP steg 5,6% og Tezos 12,8%.

Denne ‚alt-mønt‘ boom har skubbet kryptos markedsværdi langt over 500 milliarder dollars.

Aktiemarkeder opdrevet af COVID race
Over på aktiemarkederne vil amerikanske investorer have en forkortet uge på grund af Thanksgiving. Men på trods af den forkortede uge har S&P, Dow og Nasdaq futures alle haft gode weekender og nærmer sig de sprudlende højder tidligere i ugen.

Det ser stort set ud til kapløbet om at finde og implementere en COVID-vaccine, der bliver mere overfyldt. I løbet af natten har AstraZeneca og Oxford University’s coronavirusvaccine vist sig at have en effektivitetsgrad på 70%, mens Pfizer har sagt, at de vil søge akut godkendelse for at starte sin vaccineudrulning.

Lyt til The Decrypt Daily Podcast

Din daglige dosis af kryptovaluta-nyheder, læring, sladder og diskussioner.
Lyt
Det har ført til optimisme på markederne. Men for detailhandlere, der håber på at inddrive nogle af tabene fra tidligere i år, har stater i hele USA tilføjet udgangsforbud, opholdsrådgivning og mandater til maskering.

Dette kommer, da Amerika ikke ser ud til at lægge låg på sine stigende sager. Daglige nye sager sidder nu på omkring 168.000 om dagen, da COVID har taget livet af mere end 255.000 amerikanere og inficeret mere end 12 millioner.

Mens onlineforhandlere har udnyttet stigningen i digitale udgifter, vil de på high street fortsætte med at kæmpe.